Over ons
Medical Marine Solutions BV, handelsnaam Global DG Solutions Eindhoven is sinds 2005 de one-stop gevaarlijke stoffen specialist. Opererend vanaf Best wordt uw vracht transportwaardig verpakt en gedocumenteerd voor elke transportmodaliteit. Ook kunnen wij binnen Europa uw zendingen ophalen met een eigen team van specialisten, die op locatie gevaarlijke stoffen verpakken en ter plaatse de vervoersdocumentatie aan uw klant overhandigen.

Veiligheid
Naast Fysieke dienstverlening staan we u ook graag bij als externe veiligheidsadviseur of beveiligingsadviseur. Daarnaast verzorgen we samen met onze partners vrijwel alle erkende gevaarlijke stoffen opleidingen, zoals IATA, IMDG en verschillende awareness-trainingen.

Droogijs
Global DG Solutions is niet alleen leverancier van verpakkingen, wij hebben standaard ook ruim voldoende droogijs op voorraad. Graag geven onze specialisten indien gewenst adviezen over de verpakkingsmogelijkheden van uw product.

Medische sector
Onze kernactiviteit is PAN-Europese logistiek in de medische sector. Onze specialisten bezoeken vrijwel ieder ziekenhuis in Europa om zendingen te halen, brengen en verpakken. Of het nu gaat om bloed, plasma, of lithium batterijen van defibrillatoren. Wij doen dit vakkundig, snel en conform (lokale) gevaarlijke stoffen regelgeving.

Wereldwijde verzendingen
Ook voor wereldwijde verzendingen kunt u bij ons terecht. Onze samenwerking met een aantal luchtvrachtagenten en een luchtvrachtafhandelaar zorgt ervoor dat we ook zeer snel uw zendingen waar ook ter wereld kunnen afleveren. Indien noodzakelijk vragen wij zelfs vergunningen hiervoor aan.

E-Status
Global DG Solutions is als één van de weinige bedrijven in het bezit van de door de overheid afgegeven 'E-status', hierdoor kunnen wij zelfs de gehele publiekrechtelijke aansprakelijkheid voor de wet vervoergevaarlijke stoffen van uw bedrijf overnemen.

Kwaliteits- en milieubeleid
Voor degene die interesse hebben in ons kwaliteits- en milieubeleid; deze kan worden opgevraagd via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Tot slot zijn wij honderd procent onafhankelijk. We hebben geen belangen in de transportsector of overige belangen die onze integriteit kunnen schaden.

Of het nu gaat om zee-, weg-, of luchtvervoer, ons team van specialisten staat 24/7 voor u klaar!

Onze contactgegevens

De Maas 42
5684 PL Best
+31 (0)40 234 1124
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg Ons

Experts In 
Dangerous Goods
Handling!

global icon