Nieuws
Er is een aanpassing omtrent de lithium batterijen, sectie ll komt per 1 januari 2022 te vervallen.
Lees meer op onze dienstenpagina Lithium Batterijen

Twijfel je en wil je graag advies? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem hier contact met ons op.
Wij zijn weer op zoek naar een nieuwe Koerier Gevaarlijke Stoffen!
Geïnteresseerd? Kijk hier voor de volledige vacature. Voor vragen kan je ons altijd bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vanwege de huidige Corona-maatregelen zijn alle geplande trainingen onder voorbehoud en hebben we de planning van de website verwijderd.
Er zijn echter wel mogelijkheden! Mail hiervoor naar Marie-Jose van Hellemondt: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Geweldig nieuws! Per 01-01-2021 betrekken wij onze nieuwe hoofdvestiging aan de Maas 42 te Best. 
Een officiële opening is wat lastig in deze tijden en zal daardoor waarschijnlijk uitgesteld worden tot de zomer, maar iedere geïnteresseerde is van harte welkom om te komen kijken!

Als groeiend bedrijf zijn wij doorlopend op zoek naar nieuwe medewerkers. Bij voorkeur met een gevaarlijke stoffen achtergrond, maar werkethos, normen en waarden zijn uiteindelijk belangrijker. Lijk het je iets om te werken voor een betrouwbare werkgever met goede secundaire voorwaarden, en ben je niet bang om de handen uit de mouwen te steken en nét dat stapje extra te zetten? Kijk dan eens op onze Vacatures pagina. Momenteel zijn wij op zoek naar gemotiveerde gevaarlijke stoffen koeriers!

Onze contactgegevens

De Maas 42
5684 PL Best
+31 (0)40 234 1124
+31 (0)40 234 1196
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Experts In 
Dangerous Goods
Handling!

global icon